Zapraszamy na wyjątkową kolację komentowaną z okazji Dnia Świętego Marcina. Szef Kuchni Łukasz Wojtkiewicz przygotuje prawdziwą ucztę dla wszystkich zmysłów, a sommelierki Agnieszka Dolińska i Lidia Zająkała dobiorą wina, tworząc niezapomniane zestawienia smakowe. To wieczór, podczas którego kulinarne doznania łączą się z pasją do wina, a każdy kęs i łyk opowiada swoją historię. Wieczór poprowadzą Agnieszka Dolińska, Anna Dolata oraz Marta Werwińska
Důležité upozornění
Příjezdod 15:00
Odjezddo 10:00
Politika pro zvířata
Zwierzęta opłata dodatkowa : 100 zł /doba/ za każde zwięrzę
Parkoviště – informace
Parking dodatkowo płatny 70 zł/doba - wymagana rezerwacja miejsca. Aby zarezerwować miejsce parkingowe prosimy o kontakt z recepcją hotelu.